23 Eki 2011

Çatı Kaplama Fiyatları

Çatı Kaplama Fiyatları

Çatı kaplamasında kullanılan çok farklı sistemler mevcuttur. Bunların en çok tercih edilenleri kiremit, shingle, sandviç panel ve trapez sac çatılar olarak sıralayabiliriz. Doğal olarak kiremit sağlıklı, nefes alan yapısı ve güneş ışınlarını bünyesinde absorbe eden özellikleriyle hem estetik hemde en çok kullanılan çatı kaplama örtüsüdür.


Bu yüzden öncelikle kiremit çatı kaplama fiyatlarından bahsedicem. Altındaki iskeletin metal veya ahşap olması, ısı yalıtım örtüsü kullanılıp kullanılmaması, kiremit altı su yalıtım örtüsünün çeşidine göre ve kullanacağımız kiremit modeline göre fiyatları değişebilmektedir. Özel istekler harici genellikle klasik olarak yaptığımız uygulama şu şekildedir.

Ahşap iskelet oluşturulması
İskelet üzeri osb levha kaplanması
Osb levha üzeri pvc membran kaplanması
Kiremit altı çıtalarının yerleştirilmesi
Kiremit havalandırma sistemi oluşturulması
Kiremitlerin montajı

İzmir Çatı Kaplama

Bu tarz çatı kaplama uygulamasında ortaya çıkan m2 birim fiyatı, metrajada bağlı olaraktan malzeme+işçilik dahil 95 TL ile 115 TL arasında değişmektedir. Bu fiyata baca detayları ve su deresi detayları dahil, yağmur indirme sistemleri dediğimiz su olukları hariç fiyatlardır. A kalite malzeme ve detay çözüm ürünleriyle uygulanan    bu sisteme artı olarak ısı yalıtım sistemi eklene-bilmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Mantolama - İzolasyon
Review catikaplama.blogspot.com on alexa.com