23 Eki 2011

Çatı İzmir

Çatı İzmir

Çatı izmir, çatı yapımı, çatı tamiratı ve çatı kaplama sistemleri üzerine, izmirde faaliyet gösteren Irmak İnşaat bünyesindeki ırmak izolasyon, yeni nesil kaliteli çatı kaplama ürünleri ile yüksek kalitede uygulamalar yapmakta, en küçük detay çözümlerinde dahi yüksek performanslı ürünleri tercih etmektedir. Firmamızın en önem verdiği nokta müşterisine uzun yıllar konfor sunabilecek, sağlıklı çatılar yapmaktır. 


Özellikle uygulamalarında, kiremitin nefes alan özelliğini kesen, yoğuşma oluşumunu hızlandıran membran veya ziftli kağıt örtüleri kullanmayıp bunun yerine su geçirmeyen ama içerde oluşabilecek yoğuşmayı dışarıya atabilen özel kiremit altı örtüleri kullanmaktadır. Kiremit diziliminde çıtalama sistemi kullanarak, hem kiremit örtüsünün havalanması hemde ileride meydana gelebilecek kiremitlerde dalgalanma, öne kayma v.b sorunların önüne geçmektedir. Kiremit seçimide çatımızın ömrünü etkileyen en önemli noktalardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle yüksek kalite üretim yapan firmaların kiremitleri tercih edilmekte ve aynı firmalara ait detay çözüm ürünleriyle uygulamalar tamamlanmaktadır.

Çatı Yaptırırken Dikkat!

Özellikle apartman, villa veya sitelerde çatı yaptırılırken düşülen hatalardan biride, çatı yapımı için teklif toplayıp en düşük veren firmanın çatı yapımı için seçilmesidir. Malesef bu uygulama kaliteli çatıyı uygun fiyata yaptıracağınızın garantisi değildir. Ucuz veya pahalı çatı diyede birşey yoktur. Doğru çatı veya yanlış çatı vardır. Doğru çatı ; uygulama alanına göre uygun çözüm ürünleri kaliteden ödün verilmeden seçilir ve yine aynı kalitede, titiz işçilik ile montajı tamamlanır. Yanlış çatı ; belli kalitede ürünler ile toplama dediğimiz, uzun yıllar performans beklemememiz gereken ve yüksek performansı ile çatıya ödediğiniz miktarı amorti etmek yerine, 4-5 senede bir müdahale etmeniz gereken çatılardır.

İşin Doğrusu?

İşin doğrusu bir çatı yaptırmaya karar veripte teklif toplamaya başlıyorsanız mutlaka bir bilir kişi veya mühendisten, çatı uygulaması ve çatıda kullanılması gereken malzemelerin detaylı dökümünü rapor olarak almalı ve o liste dışına çıkmadan teklif verecek firmalara sunarak fiyat teklifi istemelisiniz. Ancak bu şekilde kaliteli çatıyı uygun fiyata yapabilecek firmaya ulaşırsınız.

Irmak İzolasyon olarak 30 yıllık deneyimimiz ile size uzun yıllar hizmet edecek kaliteli ve konforlu çatıları izmirde sunmaktayız.

Bizce çatıda kaliteyi zaman gösterir! 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Mantolama - İzolasyon
Review catikaplama.blogspot.com on alexa.com